top of page

Ervaring van cliënten

“Femke is een topper” kreeg ik via een vriendin aangeraden. “Je moet haar hebben als kraamzorg”. Nou die zegen had ik… Er was meteen een klik. Femke is heel kundig, weet wat ze doet en is ontzettend geduldig met de kinderen. Ondanks dat het mijn tweede kindje nu is heb ik zoveel van haar geleerd tijdens de kraamweek. Ze is alles wat je van een kraamzorg wilt en eigenlijk nog meer dan dat. Ik had het niet beter kunnen treffen en dat wat die vriendin zei is een understatement. Femke is niet alleen een topper. Ze is fantastisch !

"Het is iedereen gegund om een kraamverzorgster als Femke te hebben! Vakkundig, geduldig, motiverend en met zoveel liefde heeft zij onze eerste dagen als ouders op weg geholpen. Zo waardevol. Wij kijken er met heel veel plezier op terug!​"

                                                                   Ilse Hardon

"Femke is echt een droom kraamhulp! Gezellig, meedenkend, ziet waar een gezin behoefte aan heeft (of juist niet) en weet waar ze het over heeft. Echt fijn haar in de kraamtijd erbij te hebben! Ik zou haar voor de volle 100% aanbevelen. P.s. En haar ontbijtjes zijn écht genieten!"

                                                                     Sanne

"Femke was ons aangeraden door vrienden en ze heeft de hoge verwachtingen zeker waargemaakt! Ze is pro-actief en geeft veel tips op een prettige manier. Met name de tips voor borstvoeding en de juiste houding aannemen vond ik erg fijn, omdat ik daar bij onze eerste te weinig op heb gelet. Daarnaast let ze ook op kleine details, zo werden wij erg blij van de fijne ontbijtjes. Dank je wel Femke voor de zorgen en we hopen je binnenkort weer te zien bij andere vrienden en familie!"


                                                                 Liefs Judith

"Niets dan lof voor Femke. Ze heeft gezorgd voor een hele ontspannen kraamweek waardoor zowel wij als ouders, als onze peuter snel gewend waren aan de nieuwe situatie. Femke is lief, toegankelijk en discreet en sloot goed aan bij onze wensen en behoeften. Het geven van informatie vlocht zij heel natuurlijk in de gesprekken en handelingen waardoor er geen nadruk lag op kennisoverdracht maar alles dat nodig was wel gedeeld en zo nodig herhaald werd. Wij gunnen iedereen een kraamverzorgende zoals Femke!"

                                                              K. Hoezen, Rotterdam

"Femke heeft als ons gezinnetje een perfecte start gegeven. We zijn haar heel dankbaar voor alle hulp en informatie die ze ons heeft gegeven de eerste week. Onze dochter was klein en kon daardoor nog niet goed aan de borst drinken, dankzij de hulp van Femke dronk ze binnen een paar dagen aan de borst en was de productie opgang. Femke is ontzettend professioneel en heel fijn in de omgang, ze houdt rekening met je wensen. Wij raden Femke zeker aan, een super lieve professionele kraamzorg!"


                                                                Esther Hartog

"We hadden ons werkelijk geen betere kraamverzorgde en fijnere kraamweek kunnen wensen. Femke heeft niet alleen 20 jaar ervaring en duidelijk een hart voor kraamzorg, ook is ze hartstikke fijn gezelschap. Lief en inlevend maar ook heerlijk nuchter mét oneindige kennis. Onze zoon Oliver was misschien wel degene die ons ‘ouders’ maakte, Femke zorgde ervoor dat we deze nieuwe rollen relaxed en vol zelfvertrouwen konden vervullen. Je snapt: bij een tweede kindje (one day!) weten wij wie we bellen."


                                                             Joyce Nafzger

"Beste kraamverzorgende ooit. Hele mooie kraamweek gehad mede dankzij haar!"

                                                              Rachelle Noordzij

Wij zijn Femke ontzettend dankbaar voor haar hulp en inzet tijdens onze kraamperiode. Femke heeft echt plezier en liefde voor haar vak. Vakkundig heeft ze ons stap voor stap en met veel geduld door deze eerste dagen van het leven met onze lieve baby begeleid. Hierbij had Femke oog voor de baby, mij en mijn partner. We willen Femke zeker aanbevelen als je zelf in de omgeving van Rotterdam in verwachting bent.

Anne Breek

We hebben met zijn vieren een enorm fijne kraamweek gehad dankzij Femke. Onze oudste dochter was meteen fan en liep met haar weg! Verder verliep de verzorging fantastisch, er werd heel goed rekening gehouden met onze eigen wensen en ideeën over deze week. Bij de borstvoeding heeft Femke ook goed geholpen. Al met al een hele fijne ervaring, ik wens ieder gezin met een pasgeborene hun eigen Femke toe!

Ramona en Jannes van der Vaart

Na twee keer kraamzorg met meerdere gezichten gehad te hebben via een grote organisatie, waren we dit keer opzoek naar iemand die ons vooraf een vertrouwd en prettig gevoel gaf. Al snel kwamen wij bij Femke terecht. Femke geeft alles aan zorg (en meer) wat je nodig hebt als kraamvrouw en baby! Fijn persoon om in je huis te hebben en draait moeiteloos mee in je gezin! Een echte aanrader voor iedereen die een vertrouwd, aandachtig, liefdevolle start na de bevalling en een top kraamweek wenst. Femke biedt naast haar zorg een fijn luisterend oor en weet precies wat je nodig hebt! Nogmaals onwijs bedankt.

Karlijn v. Ruijven

Sorry voor de 'saaie' beoordeling Femke;-) Maar ik kan er niets anders van maken dan een dikke 10!

Aniek

Femke doet haar werk met zoveel liefde en passie. Ze heeft veel kennis en ervaring. Ze is op een gezellige manier aanwezig en neemt beslissingen in overleg. Wat voor jou belangrijk is staat bij Femke ook op nummer 1 in de zorg en denkt erg fijn mee. Met Femke als kraamverzorgster heb je gegarandeerd een fantastische kraamweek. Zou haar iedereen aanraden!

P. Compier

Ik ben zeer tevreden over de hulp en adviezen die ik heb ontvangen. Femke is altijd zeer vriendelijk en professioneel ze volstaat haar vak bijzonder goed. Ik beveel haar iedereen aan.

S. Kiewiet

Vanaf het moment dat de kraamweek begon heeft Femke ons stap voor stap geweldig begeleid. Ze legt alles goed uit en geeft je vertrouwen in jezelf als nieuwe ouder. Daarnaast let Femke ontzettend goed op details en doet een stap extra om de kraamweek voor het hele gezin zo goed en fijn mogelijk te laten verlopen.

Els en Stefan

We hebben een hele fijne en gezellige kraamweek gehad met Femke. Ze is enthousiast, gezellig en heel kundig. Ze was heel lief voor onze baby en ons en heeft ons heel erg verwend met o.a. heerlijke ontbijtjes, lunches en fruithapjes. We hebben ontzettend veel van haar geleerd en ze heeft ons het volste vertrouwen gegeven om na de kraamweek zelf voor onze baby te zorgen. Vol enthousiasme heeft Femke zich ingezet voor het opstarten van de borstvoeding, met een goed resultaat tot gevolg. Kortom, we kijken heel tevreden terug op een hele fijne kraamweek!

Fam. van Leeuwen

Wat een heerlijke start hadden wij, onze baby Jules en grote zus Nora met Femke aan onze zijde! Femke was er bij toen Jules thuis in bad geboren werd. Zij assisteerde de verloskundige maar vooral het er gewoon te ‘zijn’ voelde heel warm en vertrouwd. Dat zijn ook de woorden die bij de kraamweek passen. Wat paste Femke goed bij ons gezin. Warm, open en stralend stond zij kundig elke dag aan ons bed. Ze heeft ons reuze verwend zodat wij ons volledig op de komst van Jules konden richten, heerlijk! Wij hebben Femke in ons hart gesloten, en wat je in je hart bewaard raak je nooit meer kwijt.

J. Nieuwenhuizen

Femke van der Stelt heeft ons na de geboorte van onze tweede zoon Lieven perfect geholpen.

Ze is bijzonder kundig en ervaren in haar vak, en is een bron van kennis maar bovenal bruikbare praktische tips bijvoorbeeld rondom borstvoeding. Ze komt afspraken na, is punctueel en hardwerkend maar bovenal erg prettig in de omgang. Ze heeft gevoel voor verhoudingen en pakt even haar afstand als het gezin een 'momentje' heeft, en komt verrassend uit de hoek als ze weer een heerlijke fruitsalade heeft gemaakt of voor het hele gezin pannenkoeken heeft gebakken.

We zijn erg blij met de zorg en toewijding die we van Femke hebben mogen ontvangen, en willen haar van harte aanbevelen als je zelf in de omgeving van Rotterdam in blijde verwachting bent.

Bernardette de Lange

Femke heeft 2 keer bij ons gekraamd. De eerste keer beviel zo goed dat we haar gevraagd hebben bij de laatste ook te komen kramen. Het was zo heerlijk om haar in ons gezin te hebben. Ze is professioneel maar ook heel toegankelijk. Persoonlijk, eigen, heel lief en geduldig met de rest van de kids. Ze werkt hard maar heeft en neemt ook de tijd om er even echt te zijn voor de kraamvrouw en gezin. Ik vond dat heel fijn. Ik zou beide kraamweken zo weer met haar over willen doen!

Marjolein van der Eerden

Ook al ging het die eerste week niet helemaal zoals in gedachten (toch in het ziekenhuis bevallen, geen borstvoeding ivm stuwing en ziekenhuisopname ivm infectie van moeder) kijken we toch terug op een fijne week dankzij Femke. Al tijdens de bevalling was het fijn om haar in de buurt te hebben, zowel voor mij als mijn man. Ook de zorg en liefde voor ons zoontje en voor mij als moeder was heel goed. Ook de vader werd niet vergeten. Door de juiste hulp en motivatie bij de borstvoeding voed ik ons zoontje (6 maanden) nu nog steeds met plezier. Ze voelde aan wat ik als moeder nodig had en door mij in zo'n korte tijd goed aan te voelen, kon ze bij koorts de juiste beslissing nemen. Ik kan mij nog goed herinneren dat wij s morgens na een nacht tobben uitkeken naar Femke :) dat maakt wel duidelijk welke positieve invloed zij had op deze week! Wij raden haar van harte aan

Gerrine Groothedde

wat een geluk hebben wij gehad! bij ons eerste kindje is Femke een week bij ons in huis geweest. ze is zorgzaam, positief, zit vol kennis en goede tips en daarbij was het ook nog eens heel gezellig! wij hadden ons geen fijnere kraamverzorgster kunnen wensen! lieve Femke, bedankt!

Barbara Griffioen

Wij hebben Femke mogen ervaren toen zij nog bij een grote kraamhulporganisatie werkte. Wat waren wij blij met Femke. Onzeker als ik was voor het eerst moeder te worden heeft Femke mij daar door goede tips en luisterend oor doorheen geholpen. Toen zij weg was, dus 2 tellen de deur uit heb ik even een traantje gelaten. Ik mag hopen dat bij mijn volgende kindje Femke ook weer bij ons kan komen, en ons toch weer door de kraamwerk heen helpt. Voor ons bestond er geen betere als Femke! Nogmaals hartstikke bedankt!

Jeroen, Sylvana en Jill.

Wij hebben zorg van Femke gehad toen zij nog voor een grote organisatie werkte. Femke is een gezellige, lieve en hard werkende kraamverzorgende die zichtbaar haar best doet om je vertrouwen te geven in omgang met je pasgeborene. Als kraamverzorgende zijnde weet ik als geen ander wat het vak in houd. Maar Femke wist ook mijn onzekerheden in mijn nieuwe rol als moeder weg te nemen. En mijn man heeft ook zeer zeker een goede tijd gehad. En we kijken heel fijn terug op een veel te kort durende kraamtijd met Femke. Mocht er ooit nog een 2e kindje komen, zullen wij zeer zeker weer kiezen voor de fijne zorgen van Femke!

Kim Begthel

Wilt u een rustige lieve en doortastende kraamverzorgster dan bent u bij Femke aan het goede adres. 12 jaar geleden werd ik voor het moeder, daar stond ze kraamhulp Femke, ze nam de tijd voor ons en ik kon alles vragen. Zelfs de borstvoeding die ze helaas in het ziekenhuis hadden laten versloffen kreeg Femke weer met veel geduld en doorzetten voor elkaar ! Ik heb een heerlijke kraamtijd gehad en denk er nog altijd met veel plezier aan terug.

Groetjes Ilse Bell

Zowel bij de geboorte van mijn dochter als zoon heeft Femke gekraamd. Femke zorgt voor rust in het gezin. Ze heeft een luisterend oor en is een ontzettend lief mens! Ze was alles wat wij nodig hadden in die dagen.

Martine Jongboer

We hadden het niet beter kunnen treffen met Femke als onze kraamverzorgende! Ze heeft veel verstand van alles wat bij de zorg voor baby en moeder komt kijken. Dit gecombineerd met haar spontane gezelligheid en professionele en persoonlijke manier van werken, heeft ervoor gezorgd dat we een zeer fijne kraamweek hebben gehad. Kraamzorg Femke is voor alle kersverse papa's en mama's een aanrader!

Elize Vonk Noordegraaf

Deel je ervaring

Naam*

Email*

Ervaring*

bottom of page